Keresés
Magyar Nemzet
2019. október 14., hétfő, Helén napja

Címke: tűzvész

12 cikk 1/2 oldal

Soltész Miklós: Atyha példája erőt ad a magyarságnak

A felszentelési ünnepségen Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár megemlítette, hogy a magyar kormány 42 millió forinttal támogatta a templom újjáépítését.

Tűzvész után politikai vihar

Macron francia elnök sikerrel érvényt szerzett azon elképzelésének, miszerint a katedrális ékkövének számító huszártornyot nem eredeti formájában állítják helyre.

Szombaton megtartják az első misét a tűzvész után a Notre-Dame-ban

Két hónappal a párizsi Notre-Dame tetőzetét elpusztító tűzvész után Párizs érseke, Michel Aupetit bemutatja az első misét szombaton a székesegyházban, mintegy jelezve, hogy a „Notre-Dame igencsak életben van”. A szertartáson mintegy harmincan vesznek részt, a jelenlévők fele egyházi személy lesz.

Lassan gyógyulnak a nagy sebeink

Kolontár, Devecser, Szajol, Ózd, Komárom és Ököritófülpös olyan települések, amelyek hallatán a legtöbbünknek azonnal brutális balesetek, természeti és ipari katasztrófák jutnak eszébe.

Sajtóklub: Európa az utolsó órában van

Szentesi Zöldi László, a Magyar Demokrata főmunkatársa szerint nincsenek véletlenek, a Notre-Dame tragédiája mögött sokkal mélyebb, lelki okok húzódnak.

Dühíti a párizsi adakozás a sárga mellényeseket

Emmanuel Macron államfő egy hete, a Notre-Dame-ban pusztító tűz utáni napon elhalasztotta a sárga mellényesek követeléseit érintő újabb bejelentéseit. – Most nem ennek van az ideje – mondta akkor.
12 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …