Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: ukrajna

403 cikk 1/41 oldal

Önizolációra utasította lakosságát Oroszország

A 85 oroszországi régióból keddre már kéttucatnyi jelentette be, hogy a Moszkvához hasonlóan „önizolációra”, otthoni karanténban maradásra utasította lakosságát. Ukrajnában ugyanakkor a karantén enyhítésén gondolkodnak a gazdaság újraindítása érdekében.

Kötelezővé teszik a karantént Ukrajnában a hazatérők számára

Kötelezővé teszik a karantént Ukrajnában a koronavírus-járvány miatt március 28. óta hazatérő állampolgároknak, amely eddig csak önként vállalt kötelezettség volt. Az orosz kormányfő a moszkvaihoz hasonló kijárási korlátozás bevezetését javasolta a többi régiónak is.

Kárpátaljának sikertörténetnek kell lennie

Tovább dolgozunk azért, hogy a kárpátaljai magyarok helyzete megoldódjon, a nyelvhasználat és az anyanyelvi oktatáshoz való hozzáférés kérdése rendeződjön – mondta Szijjártó Péter.

Az ENSZ-től 33 millió dollár segélyt kap Ukrajna

Kijev, 2020. március 25., szerda (MTI) – Az ENSZ 33 millió dollárt különít el Ukrajna számára a koronavírus-járvány elleni küzdelemre – közölte szerdán Oleh Nyikolenko, az ukrán ENSZ-képviselet sajtótitkára a Facebookon.

Börtön járhat a karantén megszegéséért

Oroszországban a járvány robbanás előtt áll: szerdára egyetlen nap alatt 163 új megbetegedést regisztráltak, és a 700-hoz közelített a fertőzöttek száma.
403 cikk 1/41 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …