Keresés
Magyar Nemzet
2020. január 21., kedd, Ágnes napja

Címke: utazás

139 cikk 1/14 oldal

Talált tárgyak a fedélzeten

A feledékeny utasok által otthagyott tárgyakról nyilvántartást vezet a MÁV-Start, az adatbázisban jelenleg több mint harmincezer tétel található.

Hazánk fesztiválhatalom

Az Eurobarometer szerint az előző évben a Magyarországra látogatók csaknem tizede említette legfőbb utazási motivációként a művészeti, folklór- és gasztronómiai rendezvényeinket.

Ezúttal Hévíz lehet Európa legjobbja

Tegnap óta ismét lehet szavazni Európa legjobb úti céljára. Tavaly Budapest nyerte a kontinens első helyét a széles körű turisztikai megméretésen.

Idén is folytatódik a strandok felújítása

Országszerte 100 strand kap támogatást fejlesztésre és felújításokra 2020-ban a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 2017-ben indított strandfejlesztési programjában – mondta az ügynökség vezérigazgató-helyettese szerdán az M1 aktuális csatornán.

London maradt a listavezető

Az új év elején napvilágot látott statisztikák, jelentések szerint az idén a tavalyinál is világszerte mozgalmasabb esztendő várható a légi forgalomban.

Béremelés miatt drágább a fürdőbelépő

Megkeresésünkre a 41 hazai fürdőfenntartót összefogó Magyar Fürdőszövetség főtitkára úgy fogalmazott: országosan átlagosan 5-10 százalékos fürdőjegyár-emelés a jellemző idén.

A Balaton jövőjéről döntünk

A tervek szerint a 2030-ig szóló stratégiai koncepcióhoz és a 2021–2027 közötti időszakra eső konkrét teendőkhöz a Balaton Fejlesztési Tanács január 17-ig várja a hozzászólásokat.
139 cikk 1/14 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …