Keresés
Magyar Nemzet
2019. július 20., szombat, Illés napja

Címke: utazás

319 cikk 1/32 oldal

Vendégség a mormotáknál

Sziklafalakról leszakadó vízesések, a völgyek végén gránitamfiteátrumok és a havasok állandó misztikus morajlása, amely kiolt az ember tudatában minden korábbi viszonyítási pontot.

Lefőtt kávé

A férfi utazni szeretne, markában a sebtében összekapart apróval előrebaktat a kinyitott ajtajú vezetőfülkéhez, kinyújtott tenyerében bátortalanul csörren néhány pénzdarab.

Elkészült az első emeletes KISS-vonat Dunakeszin

Történelmi pillanat volt tegnap, amikor a magyar vasút első emeletes motorvonata kigördült a Dunakeszi Járműjavítóból. A 600 személyes szerelvények a váci és a ceglédi vonalon állnak forgalomba.

Ismét a legjobbak közé válogatták Budapestet

Budapest a külföldi vendégéjszakák növekedési ütemét tekintve a legjobbak között teljesített – hívta fel a figyelmet a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

Százezren üdülnek a házi kedvenccel

A balatoni fürdőhelyekre kutyát nem szabad bevinni, kivéve, ha az önkormányzat – amint Fonyódon vagy Földváron – engedélyezi a kutyabarát fürdőhely megnyitását.

Kártalanítják a Kartago Tours utasait

Nagy sajtóvisszhangot kapott az a múlt héten történt eset, amikor a Tunis Air repülőgépének meghibásodása miatt többórás késéssel indult útnak a Budapest felé tartó tunéziai járat.

Kártérítés a tunéziai utasoknak

Több száz Tunéziában nyaraló, illetve oda készülő magyar került bajba a hét végén, miután rengetegen nem tudtak időben hazaindulni a Tunisair tuné­ziai légitársaság kapacitásproblémái miatt.
319 cikk 1/32 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.