Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 2., csütörtök, Áron napja
HÍR TV - Címlap:Sivalkodik az ellenzék

Címke: utazás

175 cikk 1/18 oldal

Menekültek a szállodai karanténból

A hét elején érkezett haza Srí Lanka-i nyaralásából egy olvasónk, aki pár nappal a határok lezárása előtt több magyar társával együtt utazott az Indiai-óceán északi részén lévő egzotikus szigetre.

Nem fogunk kezet, divatba jött a könyökpacsi

Észrevettem, hogy jóval kevesebben használják a metrót, a csúcsidőben is csak félig teltek a metrószerelvények. Mindenki óvatosan közlekedik.

Karantén a padláson

A hónap végéig felfüggesztették a Románia és Olaszország közötti közúti és vasúti menetrendszerű személyszállítást. Hazaérhet-e a sok százezer romániai vendégmunkás az ünnepekre?

Derékba tört a turizmusunk

Megrázza a piacot, hogy a szállásdíjból származó bevételek legalább 40-50 százalékkal zuhannak vissza az elkövetkező hetekben a visszamondott utazások miatt.

Nyárra visszatérhet a balatoni hangulat

A turizmus megtorpanása elsősorban a fővárost érinti, a külföldi turisták száma az elmúlt hetekben ott csökkent legjelentősebben.
175 cikk 1/18 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …