Keresés
Magyar Nemzet
2019. december 9., hétfő, Natália napja

Címke: viharkárok

9 cikk 1/1 oldal

Több száz milliós viharkár az iskolákban

Hatalmas károkat okozott az elmúlt hetek viharos időjárása az állami iskolák egy részében, az orkánerejű szél néhol letépte a tetőket, a nagy mennyiségű eső pedig komoly beázásokat okozott.

Újabb több százmilliós júniusi viharkárok

Az elmúlt hétvégi viharok nyomán a biztosítók sok ezer újabb bejelentésre több százmillió forint kártérítést fizettek ki, vagy különítettek el a károk rendezésére – közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) az MTI-vel hétfőn.

Kisvárdán áruháztetőt, Mátészalkán vasútállomást rongált meg a vihar

Kisvárdán egy élelmiszer-áruház, Mátészalkán pedig a vasútállomás egyik épületének tetejét rongálta meg a csütörtök délutáni szélvihar – számolt be a károkról több országos és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei portál. A megyében több útszakaszon és vasútvonalon is akadozik a közlekedés.

Kidőlt fák, megrongált háztetők Borsodban

Viharkárok adtak munkát vasárnap Borsod-Abaúj-Zemplén megye jelentős részén a tűzoltóknak, akik mintegy negyven alkalommal vonultak kidőlt fákhoz, leszakított elektromos és távközlési vezetékekhez, megrongált háztetőkhöz, kéményekhez – közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság az MTI-vel.
9 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …