Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: vizsgálat

421 cikk 1/43 oldal

Ősi koponyát találtak a számítógépben

Egyetlen új maradvány megváltoztathatja az ember fejlődésével kapcsolatos gondolkodásunkat, ám annak felfedezése továbbra is embert próbáló küzdelem az antropológusoknak.

Hivatalos vizsgálat indult a francia Nemzetgyűlés elnöke ellen

Hivatalos vizsgálat indult pénzügyi visszaélés gyanúja miatt Richard Ferrand, a francia Nemzetgyűlés elnöke, Emmanuel Macron államfő egyik közeli szövetségese ellen – tudatta csütörtök hajnalban a Nemzetgyűlés.

Letartóztatták Guatemalában az egyik volt elnökjelöltet

A kampányfinanszírozási szabályok megsértésének vádjával letartóztatták hétfőn Guatemalában Sandra Torres volt elnökjelöltet, néhány órával azelőtt, hogy távozik a közép-amerikai országból a ENSZ korrupcióellenes bizottsága (CICIG), amelynek vizsgálatai megtépázták a politikai elitet.

Amerikai tagállamok pert indítottak a Trump-kormány ellen

Az Egyesült Államok 19 tagállama és a szövetségi főváros pert indított az amerikai kormányzat ellen a fiatalkorú migránsok határozatlan ideig történő fogva tartását célzó intézkedés miatt – jelentette be helyi idő szerint hétfőn este Xavier Becerra, Kalifornia főügyésze.

A hatóság vizsgálja Hadházy Ákos válaszát

Vizsgálja a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Hadházy Ákos válaszát a politikus aláírásgyűjtései nyomán keletkezett adatok kezelése kapcsán.

Hirtelen válthatott irányt a Viking Sigyn az ütközéskor

Két szokatlan manővert is tapasztalt a dunai tragédiát okozó Viking Sigynnél egy szemtanú. A Sigyn ukrán kapitányát 35-rendbeli segítségnyújtás elmulasztásának bűntettével is meggyanúsították.
421 cikk 1/43 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.