Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 19., csütörtök, Vilhelmina napja

Címke: vonat

151 cikk 1/16 oldal

Testkamerával a bliccelők ellen

Holnaptól a legforgalmasabb főváros környéki vasútvonalakon több mint száz jegyellenőr visel majd testkamerát. A tesztidőszak tapasztalatai szerint az eszköz jelentős visszatartó erőt képvisel.

Nemzetközi utazásra válthatók vasúti bérletek

A nemzetközi vasúti utazások közül egyre népszerűbbek azok, amelyek egy út keretében több ország meglátogatását teszik lehetővé, és azok is, amelyekkel egy országon belül tehetünk körutazást.

Szörnyethalt a vonat alá lökött kisfiú

A sötét ruhát viselő támadó megpróbált elmenekülni, a pályaudvar közvetlen közelében járókelők üldözőbe vették, leteperték és átadták a rendőröknek.

Halálra gázolt a vonat egy férfit Berettyóújfaluban

Halálra gázolt a vonat egy férfit Berettyóújfaluban, a Dózsa György utcai vasúti átjáróban vasárnap délután – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel.
151 cikk 1/16 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.