Keresés
Magyar Nemzet
2021. január 24., vasárnap, Timót napja
HÍR TV – CIVIL KÖRDurva demokrata politika kezd el megvalósulni.
Dosszié

Lesz-e program?

17 cikk 1/2 oldal
2020. augusztus 17. hétfő 14:24
Nem szervezik meg a hagyományos pécsi családi rendezvényt, a Szamárfül fesztivált, amelynek augusztus utolsó három napján a Zsolnay Kulturális Negyed adott volna otthont – közölte a szervező Zsolnay Örökségkezelő NKft.
2020. augusztus 13. csütörtök 14:12
A Babits Mihály egykori nyári rezidenciájánál, az MNM Babits Mihály Emlékház kertjében irodalmi és színházi napokat szerveznek holnap és holnapután. Az eseményen írók, költők olvasnak fel műveikből. Az előadáshoz a zenei aláfestést a hárfa adja, de az Óbudai Danubia Zenekar Vonósnégyese is koncertezik, a látogatóknak így igazi kerti muzsikában is részük lehet.
2020. augusztus 11. kedd 17:14
Az idei debreceni virágkarneválon külföldiek helyett magyar kulturális együttesek műsorát lehet majd megnézni, és végül elmarad a Csíksomlyói passió debreceni bemutatója is.
17 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …