5+1 klasszikus strandkaja, amikért mindenki odavan

Kevés kellemesebb érzés van annál, mint amikor süttetjük a hasunkat a strandon, felszisszentünk egy jó hideg sört vagy üdítőt, majd ha kedvünk támad, megmártózunk a vízben. Na jó, egy talán mégis van: amikor elbújunk kicsit a nap sugarai elől, beülünk valamelyik kajálda napernyője alá, és kikérünk valamilyen finomságot – írja a thatslife.hu.

Forrás: thatslife.hu2021. 07. 30. 22:30
null
Ma már számtalan változatban, akár húsmentes kiadásban is élvezhetjük Forrás: unsplash
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Palacsinta

A jó kis palacsinta. A klasszikus túrós, lekváros vagy éppen kakaós tölteléknél nem is kell több, de manapság már ezerféle ízesítésben lehet kérni.

A fahéjas almástól elkezdve a vaníliáson át egészen a nutellásig bármit megtalálhat az ember, ha jó helyen keresi.

Lángos

Nincs is mennyeibb érzés annál, mint amikor a frissen sült sajtos-tejfölös-fokhagymásba beleharapunk, megégeti a szánkat, miközben a tejföl önálló életre kel, és elindul mindenfelé.

Ettől függetlenül szeretjük, és szinte kihagyhatatlan eleme a strandolásnak.

Hot Dog

– Mit kérsz rá?

– Mehet minden!

Mindenki hallota már ezt a mondatot, amikor kért egy friss, ropogós hot dogot a strandon, vagy valaki a sorban éppen előtte választotta ezt az ételt. Strandbüfé hot dog nélkül? Elképzelhetetlen! És ez nagyon is érthető, hiszen gyorsan megvan, ráadásul még finom is.

Ma már számtalan változatban, akár húsmentes kiadásban is élvezhetjük
Fotó: unsplash

Hamburger

Embert még nem láttunk, aki a zöldségekkel, hússal, sajttal és a ketchup-mustár kombóval telepakolt hamburgert szépen tudta volna elfogyasztani.

Ennek ellenére nem adjuk fel, és mindig megpróbálkozunk vele, már csak az íze kedvéért is.

Főtt kukorica

A jó kis csöves kukorica. Az átvétel után először ide-oda dobáljuk egyik kezünkből a másikba, na nem azért, mert zsonglőrködni akarunk, csupán igen meleg tud lenni.

A küzdelem után mehet rá a só, és már darálhatjuk is lefelé a kukoricaszemeket a két első fogunkat segítségül hívva.

A teljes cikk ITT olvasható tovább.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.