A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a SZIN fesztivál

A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még van a tarsolyban. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi Partfürdőn – írja a veol.hu.

Forrás: veol.hu - mediaworks2021. 06. 17. 20:45
NAGY Dvid; Csepella Olivr; Konsiczky Dvid
A Csaknekedkislány zenekar koncertje a Fishing On Orfűn 2018. június 21-én Fotó: Sóki Tamás Forrás: MTI/Sóki Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem emelnek jegyárat, egy nappal hosszabb, azaz ötnapos lesz a fesztivál és minden idők legtöbb hazai fellépőjét vonultatják fel – ezt ígéri a hazai fesztiválpaletta hagyományosan nyárzáró bulija, a SZIN. „Most mintegy 100 zenekart és előadót jelentünk be, köztük a Halott Pénz, Majka & Curtis, a Tankcsapda, a Wellhello, Ákos, Rúzsa Magdi, a Kiscsillag, az Irie Maffia, és jön a Csaknekedkislány is” – sorolja Kolonics Erika, a SZIN főszervezője a fellépőket.

A legerősebb hazai felhozatalban lesz Zenevonat Szuperkoncert, az LGT sztárjaival,

a hazai szcéna legjobbjai és megannyi feltörekvő tehetség a korosztályok széles skálájának igényét kielégítve – teszi hozzá a főszervező.

A Csaknekedkislány zenekar koncertje a Fishing On Orfűn 2018. június 21-én
Fotó: MTI/Sóki Tamás

„Olyan koncertfolyamot állítottunk össze, amivel meg szeretnénk köszönni a közönségünk eddigi türelmét, emlékezetessé tenni a nyár utolsó pillanatait és nem utolsó sorban minél több magyar zenekarnak lehetőséget adni, hogy a hosszú kihagyás után végre színpadra állhassanak”

– zárja a bejelentést Kolonics, hozzátéve, hogy hamarosan csatlakozik jó néhány hazai fellépő a mostani sorhoz.

A teljes cikk ITT érhető el.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.