A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Újabb magyar nagyvárosban húzza le a rolót a Spar

Hétfőn már a kutya se megy arra.

Forrás: Világgazdaság2024. 07. 10. 14:16
Spar kereskedelem
Fotó: Mirkó István
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Végleg becsukja a kapuit egy vidéki nagyvárosban a Spar egyik üzlete – adta hírül a Világgazdaság

A szóban forgó üzlet Szolnokon a Pelikán Bevásárlóközpont földszintjén működött hosszú évek óta. Csakhogy pár napja a bejáratánál egy nagy méretű tábla fogadja a vásárlókat, amely szerint 

az áruház néhány napon belül, július 14-én, vasárnap 14 órakor végleg bezár.

Ugyanakkor emiatt nem lesz világégés a nagyvárosban, ugyanis onnan néhány száz méterre két üzletet is fenntart az itthon második legnagyobb kiskereskedelmi lánc.

Egyébként a vállalat tavaly 5,8 milliárd forint beruházásból öt új áruházat nyitott, 3,9 milliárd forintból pedig négy üzletet újított fel. A szolnoki bolt bezárásának oka egyébként elég egyszerű. Maczelka Márk kommunikációs vezető arról tájékoztatta a portált, hogy a felülvizsgálat azt mutatta, hogy a Szolnok, Ady Endre utca 15. szám alatt működő Spar szupermarket a jövőben sem működtethető eredményesen. Hozzáfűzte, az érintett kollégák többségének  ajánlottak munkát más üzletekben. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.