Fidesz: a szocialisták sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozásokat

Gyurcsány Ferenc és a szocialisták sorozatos adóemelésekkel sújtották a vállalkozásokat, és nem becsülték a munkát – mondta Böröcz László, a Fidesz frakcióvezető-helyettese csütörtökön Budapesten újságíróknak.

Forrás: MTI2019. 02. 07. 15:20
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kijelentette: Gyurcsány Ferenc és a szocialisták ezzel óriási károkat okoztak a magyar gazdaságnak és a kisvállalkozásoknak, „tönkretették az országot, tönkretették a magyar gazdaságot”.

Azonban mióta Magyarország hátat fordított a balliberálisok rossz gazdaságpolitikájának, azóta egyre jobban teljesít – hangsúlyozta Böröcz László, kiemelve: a Fidesz-KDNP kormányzása óta nagyobb értéke van a munkának, mert egyre alacsonyabb adók segítik a vállalkozásokat.

Emlékeztetett: idén januártól 12 millió forintra emelkedett a legkisebb vállalkozások áfamentessége, a kisvállalati adó (kiva) belépési határa pedig egymilliárd forintra nőtt.

A fideszes politikus szavait azzal zárta: a baloldal ugyanott folytatja, ahol abbahagyta, ha tehetné, most is csak elvenne, az ellenzéki pártok ugyanis a kezdetektől támadják a kormány gazdaságpolitikáját és az adócsökkentéseket.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.