Kéthetes fesztivállal marasztalja vendégeit Szigliget

A Balaton legkisebb szabadtéri színpadán minden este más zenekar lép majd fel.

2020. 08. 16. 11:32
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Balaton legkisebb, mindössze 48 négyzetméteres szabadtéri színpada és a hegy lába lesz a helyszíne az idei nyár leghosszabb zenei rendezvényének, a szigligeti Várudvar Fesztiválnak. A ma este kezdődő és augusztus 29-én záruló koncertsorozatot a hip hop zenét játszó pécsi Punnany Massif együttes nyitja meg, augusztus 18-án a Péterfy Bori & Love Band lép színpadra, a továbbiakban a Fran Palermo, a Budapest Bár, Pásztor Annával az Anna and the Barbies (előzenekaraként a Loyal), majd a Kistehén is bemutatkozik a különleges zenei stílust kedvelő közönségnek. A kéthetes fesztivált augusztus 29 én Flour Tomival a Welhello együttes zárja. A vulkanikus hegyre épült vár népszerű gasztroplaccán minden este lesz valamilyen zenei rendezvény, természetesen szigorú nézőszám-korlátozással. A koncertenkénti maximum ötszáz személybe a zenekarok háttéremberei és a rendezők is beletartoznak – tudtuk meg a Várudvar Fesztivál szervezőitől.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.