MKIK: 33 milliárd forint vidéki vállalkozásoknak

Digitális- és technológiafejlesztésre akár 153 millió forintot igényelhetnek a vidéki kkv-k.

Munkatársunktól
2020. 05. 28. 8:17
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Digitális és technológiafejlesztésre, kapacitásbővítésre igényelhetnek akár 153 millió forintot a vidéki mikro-, kis- és középvállalkozások a május 29-én, pénteken megnyíló Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program (GINOP) 33 milliárd forint keretösszegű pályázatán. Az érdeklődőket a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Modern vállalkozások programja ingyenes tanácsadással is segíti – hívja fel a figyelmet tegnap kiadott közleményében a kamara. A vállalkozói érdekképviseleti testület tájékoztatása szerint a cégek az elnyert támogatást egyebek közt eszközbeszerzésre, vállalatirányítási rendszerek megvásárlására és üzembe helyezésére, az adminisztratív vagy gyártási folyamatok automatizálására is fordíthatják.

Czimbalmos Levente, a program szakmai vezetője elmondta: a Modern vállalkozások program célja, hogy a kérelmező vállalkozások magabiztosan tudjanak választani és megbízható termékekhez jussanak, ehhez a garanciát a program szakértői és tanácsadói hálózata jelenti. Emellett – mivel a GINOP 1.2.8-20 pályázat folyamatos elbírálású – fontos a pályázni szándékozó cégek gyors reagálása is. A kérelmekről ugyanis a beérkezések sorrendjében döntenek – fűzték hozzá.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.