Sikeres közbeszerzési pályázatairól tett közzá adatokat a 4iG

A részvénytársaság az Egészséges Budapest projekttel kapcsolatban, valamint a szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához kötődő kiírásban is eredményesen pályázott.

Magyar Nemzet Online
2019. 12. 09. 9:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertes ajánlatként hirdették ki – írja rendkívüli közleményében a részvénytársaság.

A Budapesti Értéktőzsde honlapján is elérhető tájékozatás szerint a szerződéskötést követően az Egészséges Budapest projektben résztvevő 25 intézmény részére a 4iG Nyrt. szállítja és telepíti majd a műtéti napló beszédleíró szoftvereket.

Az eljárás összértéke 1 461 780 000,-Ft + ÁFA.

Emellett a Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) hálózati aktív eszközök szállítására, és kapcsolódó szolgáltatások megvalósítására verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán is eredményesen pályázott a társaság.

A szakképzési, a felsőoktatási és a felnőttképzési rendszer digitális átalakításához és Magyarország Digitális Oktatási Stratégiájának megvalósításához kapcsolódóan a 4iG szállítja az aktív hálózati eszközöket és modulokat.

Az eljárás összértéke 566 331 500,-Ft + ÁFA – olvasható a cég által kiadott tájékoztatásban.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.