időjárás 7°C Lukács 2021. October 18.
logo

Botrányba keveredett a magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló amerikai újságíró

Forrás: origo.hu
2021.09.23. 12:26 2021.09.23. 14:53
Botrányba keveredett a magyar gyermekvédelmi törvényt kritizáló amerikai újságíró

Richard Questet, az ismert CNN-riportert, aki tegnap a nemrég elfogadott gyermekvédelmi törvényt kritizálta, korábban 2008-ban letartóztatták kábítószer birtoklásért. Letartóztatásának pillanatában a nyakában egy kötél volt, ami a nemi szervéhez volt rögzítve. Az autójának átkutatása után a hatóságok szexuális segédeszközöket is találtak a fura stílusáról ismert riporter csomagtartójában. Quest igyekszik minden fórumon kiemelni a homoszexualitását, és ahol lehetősége van, ezt minden lehetséges módon népszerűsíti – írja az Origó.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter tegnap az ENSZ közgyűlésén vett részt New Yorkban. A külügyminiszter a találkozói mellett interjút adott a CNN-nek is. Richard Quest Quest Means Business című műsorának volt a vendége, ahol a miniszter ismét lesöpörte a propagandagyár hamis vádjait – olvasható az Origó cikkében.

Az interjú során Richard Quest hevesen kritizálta a magyar gyermekvédelmi törvényt és számtalanszor azt hangoztatta, hogy ő bizony homoszexuális.

Érdemes felidézni azt, hogy Richard Questet 2008. árilis 18-án, pénteken hajnali 3 óra 40 perckor a New York-i Central Parkban (amikor a parkban kijárási tilalom volt) a rendőrök letartóztatták, mert Quest zárás után három órával még a parkban volt.

Letartóztatásának pillanatában a rendőrök a riportert a nyakában egy kötéllel kapták el, ami a nemi szervéhez volt rögzítve.

Ekkor még kijárási tilalom megszegése miatt indult eljárás ellene, azonban amikor átkutatták a műsorvezetőt, a kabátja bal zsebében egy zacskó kristályos metamfetamint, autójának a csomagtartójában pedig szexuális játékokat találtak a rendőrök.

A vádak ejtéséért cserébe a riporter beleegyezett abba, hogy egy hat hónapos drogterápián vesz részt. Azonban nem tisztázta, hogy a furcsa kialakítású kötél milyen célt szolgált is valójában – közölte az Origó.

Borítókép: YouTube/Capital FM Kenya