Gyerekellenes videót készített a híres üzletlánc

Néhány vállalat szenvedélyesen részt akar venni a nyugati világ kultúrharcában. Az Aldi üzletlánc egy olyan kisfilmet készített, amelyben arról beszélnek, hogy miért nem szabad gyereket vállalni.

Forrás: V4NA nemzetközi hírügynökség2022. 04. 29. 12:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A cég karácsonykor még teljesen más ideológiai úton járt, ez pedig a reklámjaiban is megmutatkozott.Decemberben még egy boldog családdal népszerűsítette az akcióit az Aldi, mostanra azonban a kereskedelmi lánc is igyekszik megfelelni a nyugati normáknak. Az Aldi Nord a múlt héten közzétett egy videót a YouTube-csatornáján „Kérlek, ne legyen gyerek – ezért nem akar Ida soha anya lenni” címmel. A kisfilm az áruházlánc új beszélgetős minifilmjeinek egy része – írja a V4NA nemzetközi hírügynökség.

Szerintem a gyerekvállalás nagy szívás– állítja a videóban egy Theo nevű, körömlakkot és fülbevalót viselő fiatalember, aki a beszélgetés moderátora. A vendége pedig ezúttal a 28 éves Ida Marie Münchenből. Theo és Ida Marie a beszélgetés közben vegán tofut főznek, amikor elhangzik, hogy az önjelölt feminista soha nem akar anya lenni. Öklendezve magyarázta, hogy a terhesség gondolata számára „teljesen hátborzongató”.A terhesség az „Alien” című filmre emlékezteti, amelyben egy idegen lény egy nő testében él és táplálkozik belőle.Megjegyzi, hogy az abortusz hívei is gyakran parazitaként hivatkoznak a meg nem született gyermekekre.

A Deutsche Stimme lap szerint azért is érthetetlen az Aldi irányváltása, mert az lenne az érdeke, hogy a családalapításra ösztönözze az embereket. „Végül is több gyerek több vásárlót jelent. Az Aldi gyermekellenes propagandájának tehát nem gazdasági, hanem ideológiai okai lehetnek… Nem meglepő, hogy a videón látható ideológiai ostorozók is a baloldali színtérből származnak” – írja a lap.

A videóban elhangzó kijelentések nagy felháborodást váltottak ki az Aldi közösségi oldalán. Hogy tudtok ilyen marhaságot készíteni? Ezek az influenszerek teljesen elrontják a fiatalságunkat a hozzáállásukkal, ti pedig még támogatjátok is ezt!– írja egy fiatal.

Eltekintve attól a ténytől, hogy valószínűleg jó dolog, ha az ilyen embereknek nincs gyerekük, egyáltalán nem látok értelmes kapcsolatot a vegánsággal– jelentette ki egy másik kommentelő, aki arra utalt hogy a vegán életmódhoz kapcsolták a gyerekellenes felfogást.

Volt olyan is, aki azt írta:ez pontosan a megfelelő reklám arra, hogy ne vásároljunk az üzleteikben, és bojkottáljuk őket. Önöknek a termékeikkel kellene foglalkozniuk!

Joachim Kuhs jobboldali európai parlamenti képviselő is elmondta a véleményét az Aldi videójáról. Egyrészt megmutatja, hogy az elmúlt évtizedek baloldali-liberális kulturális forradalma milyen hatással volt a fiatal nők egy egész generációjára. Másrészt az Aldi Nordon keresztül történő terjesztése példa arra, hogy a társadalom szinte minden területét átvette ez a kultúra– írta a közösségi oldalán a politikus, majd megjegyezte, hogy

Mindez nem véletlen vagy természeti jelenség, hanem egy olyan politika eredménye, amely strukturálisan ellenséges az élettel, a gyermekekkel és a családokkal. Egy ilyen politika nem fenntartható, lerombolja azokat az alapokat, amelyeken létünk nyugszik. Ha változtatni akarunk valamin, ha vissza akarjuk fordítani ezt a folyamatot, akkor új politikára van szükségünk: a családokért, a gyermekeinkért, az életet megerősítő jövőért– tette hozzá az európai parlamenti képviselő.

Borítókép: Képernyőkép a reklámból

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.