Visszatértek Párizs belvárosába traktorjaikkal a dühös gazdák + videó

Traktorokkal vonultak a Diadalívhez a tüntető gazdák, akik változást akarnak elérni az Európai Unió törvényeiben.

2024. 03. 01. 20:42
FRANCE-AGRICULTURE-POLITICS-DEMO Tractors are seen parked next to the Arc de Triomphe on the Champs-Elysees Avenue during a protest by the French farmers' union in Paris on March 1, 2024. (Photo by Thomas SAMSON / AFP) Fotó: Europress/AFP/Thomas Samson
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Champs-Élysées és a Diadalív ikonikus helyei Párizsnak, ahol most traktorokkal és szénával állták el az utat a dühös francia gazdák.

A rendőrség tájékoztatása szerint 66 embert vettek őrizetbe.

A Coordination Rurale mezőgazdasági szakszervezet az idén a Franciaországot és Európát megrengető gazdák tiltakozásának élére állt. A csoport védjegyének számító sárga sapkát viselő embereket lehetett látni mindenhol a tüntetések alatt.

@emergency.france

Une dizaine de tracteurs sont présents sur les Champs-Élysées tôt ce matin #ChampsElysées #AgriculteursEnColere #farmersprotest #agriculteurs

♬ Burnin - Petit Biscuit

Borítókép: Párizs belvárosát megszállták a tüntető gazdák (Fotó: Thomas Samson / AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.