Zelenszkij a háború folytatásának rabja, mert abban érdekelt + videó

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a súlyos veszteségek ellenére a háború folytatását akarja, abban érdekelt. Az ukrán államfő függőségét a katonai konfliktustól Leonyid Kucsma volt ukrán elnök egykori tanácsadója, Oleg Szoskin fejtette ki YouTube-csatornáján.

2024. 03. 07. 21:16
ZELENSZKIJ, Volodimir
Tirana, 2024. február 28. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Edi Rama albán kormányfõvel közösen tartott sajtótájékoztatón a nyugat-balkáni országok állam- és kormányfõinek kétnapos tiranai csúcstalálkozóján 2024. február 28-án. MTI/EPA/Malton Dibra Fotó: Malton Dibra
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leonyid Kucsma volt elnök egykori tanácsadója, Oleg Szoskin  YouTube-csatornáján így fogalmazott:

Zelenszkijnek „fix ideája, hogy háborúba kell mennie”, és úgy véli, minél több ukrán szenved, minél több a sebesült és a rokkant, annál jobb.

A volt elnöki tanácsadó, politológus-közgazdász professzor szerint Zelenszkij hallani sem akar tűzszünetről és béketárgyalásokról, miközben a front már alig tartja magát.

Ha 2023-at elemezzük: Zelenszkij egyik vereségből a másik még nagyobb vereségbe ment át. Zelenszkij egyik terve sem sikerült

– összegezte.

House Intel Committee Receives Briefing From CIA Director Burns And DNI Director Haines
William Burns CIA-igazgató és Avril Haines, a nemzeti hírszerzés igazgatója távozik az amerikai Capitolium épületéből 2024. január 30-án Washingtonban. Burns és Haines a képviselőház hírszerzési bizottsága és a képviselőház vezetősége számára tartott, Ukrajnáról, Izraelről és a Közel-Keletről szóló tájékoztatón vett részt (Fotó: Anna Moneymaker/Getty Images North America/Getty Images via AFP)

A videóban arról is beszél Szoskin, hogy a CIA igazgatója, William Burns tíz titkos látogatást is tett Ukrajnában.

„Ismert, hogy legalább 12 bunkert hoztak létre Ukrajna teljes keleti határa mentén a legkomolyabb műszaki tartalommal. Tehát azt kell mondanunk, hogy ma Zelenszkij minden tevékenysége a Központi Hírszerző Ügynökség és az Egyesült Államok jóváhagyása alatt áll. És aki a pénzt fizeti, az rendeli a zenét.”

Szoskin a videóban beszélt még az amerikai csúcsbürokráciáról és annak képviselőiről és „az egész rothadó berendezkedésről az Amerikai Egyesült Államokban”. Szerinte Trump egyenes úton menetel az elnökség felé, s ha ő lesz az Egyesült Államok elnöke, akkor dönteni fog.

Joe Biden amerikai elnök és Volodimir Zelenszkij ukrán elnök közös sajtótájékoztatóra érkezik a Fehér Ház melletti Eisenhower Executive Office Building Indian Treaty Roomjában, Washingtonban, 2023. december 12-én (Fotó: AFP)

Szoskin a regnáló ukrán elitről is elmondta a véleményét.

Az undorító az, hogy ezek az emberek Ukrajna népét megfosztják a valós információktól, szemtelenül hazudnak. Ez tisztán fasiszta, kommunista zöldpropaganda, ami ma Ukrajnában Zelenszkij vezetése alatt folyik

– fogalmazott a volt elnöki tanácsadó.

Borítókép: Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Edi Rama albán kormányfővel közösen tartott sajtótájékoztatón a nyugat-balkáni országok állam- és kormányfőinek kétnapos tiranai csúcstalálkozóján 2024. február 28-án (Fotó: MTI/EPA/Malton Dibra)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.