Megállította a rendőr gyorshajtás miatt, de arra senki nem számított, hogy sürgős beavatkozásra lesz szükség

Arra, ami ezután következett, valószínűleg senki nem számított.

Forrás: Mirror2024. 04. 23. 12:12
illusztráció, rendőrautó
illusztráció Fotó: Pexels Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éppen elhajtott a detroiti reptérről egy család, amikor a rendőrök gyorshajtás miatt megállították őket. Arra, ami ezután következett, valószínűleg senki nem számított – adta hírül a Mirror.

Amíg a rendőr visszament a szolgálati járműhöz, hogy megírja a bírságot, a 12 éves Vaughan fuldokolni kezdett. A fiú a torkát szorongatta és ütögette az anyja, Natasha ülésének támláját. Amint észrevette, a rendőr azonnal tárcsázta a segélyhívót, és amint a fiú eljutott a kórházba, azonnal megműtötték, ugyanis időközben rájöttek, hogy a fiú lenyelte egy műanyag palack kupakját.  

Furcsa mód hálás vagyok, hogy félreállítottak minket

– nyilatkozta utóbb a fiú édesanyja, Natasha, aki arról is beszámolt, hogy az incidens után a tiszt eltekintett a bírságtól.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.