A randalírozó bécsi migránsokat zavarta a karácsonyfa + videó

Újabb részletek derültek ki a bécsi migránsok szilveszteri rombolásáról a rendőrségi jegyzőkönyvek alapján.

Forrás: v4NA Hírügynökség2021. 01. 08. 16:09
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem sokkal éjfél után, a kijárási tilalom dacára, mintegy negyven fiatal gyűlt össze az utcán, Bécs Favoriten nevű kerületében, akik Allah akbar! kiáltásokkal kezdetek rombolásba.

Szemeteseket gyújtottak fel, petárdáztak, üzletek ablakait törték be, és megpróbáltak kirabolni egy ékszerboltot is. A migránsok a kiérkező rendőröket is megtámadták.

Most a rendőrségi jegyzőkönyvekből újabb részletek derültek ki a zavargásról. A Heute című lap tudósítása szerint a kerületben felállított egyik karácsonyfát dízel és benzin keverékével öntötték le, majd felgyújtották.

„A karácsonyfának nincs helye egy muszlim körzetben, mondta az egyik rendbontó” – így számolt be az esetről az egyik, a helyszínen szolgálatot teljesítő egyenruhás.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.