A svéd LMBTQ-mentor szexuálisan zaklatott migránsokat

Transzneműekért kezdtek éhségsztrájkba Spanyolországban, egy pakisztáni migráns francia rendőrnővel szemben elégítette ki magát. Joe Biden a NASA épületeiben szállásolná el az illegális bevándorló gyerekeket, a svéd LMBTQ-mentor szexuális szolgáltatást követelt migránsoktól.

Forrás: mediaworks2021. 03. 11. 19:00
null
sztrájk Forrás: independent.co.uk
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éhségsztrájk a transzneműekért Spanyolországban

A spanyol kormány orvosi szakvéleményhez akarja kötni a nemi identitás meghatározását, ezért hetven transznemű, azok családtagjai és támogatói szerdán látványos éhségsztrájkba kezdtek a spanyol parlament épülete előtt. Az aktivisták addig éheztetik magukat, amíg a kormányzó baloldali koalíció át nem engedi azt a törvényjavaslatot, amely lehetővé teszi, hogy a biológiai nemtől eltérő nemi identitás az érintett személy saját érzése, bevallása szerint történjen.

Carmen Calvo szocialista miniszterelnök-helyettes szerint azonban ha az emberek teljes szabadságot kapnának nemük definiálásával kapcsolatban, azzal más emberek, különösképpen a nők jogai csorbulnának. A spanyol transzneműszervezet, a Platforma Trans képviseletében Mar Cambrollé elmondta, hogy csalódottak a szocialisták érvei miatt, majd hozzátette, hogy nem engedik a jogaikat csorbítani.

Forrás: independent.co.uk

Önsanyargató aktivisták Spanyolországban
Fotó: independent.co.uk

Egy Pakisztáni migráns elégítette ki magát egy francia rendőrnővel szemben

A francia fővárost és annak agglomerációját összekötő gyorsvasúton rendszeres a szexuális erőszak. Kedden két nőt ért támadás, az egyik egy francia rendőrnő volt. A rendőrnő zaklatója egy 27 éves pakisztáni férfi, aki leült a civilben utazó rendőrnővel szemben és maszturbálni kezdett. A nő riadót fújt, a gyorsvasút biztonsági őrei elfogták a menekülő férfit, majd átadták a rendőrségnek.

Ugyanaznap és ugyanazon a gyorsvasútvonalon egy részeg férfi egy fiatal nővel szemben foglalt helyet, majd elkezdte simogatni a nő combját és térdét, illetve magát is. Egy szemtanú a nő segítségére sietett, de a férfi kést rántott és megtámadta a segítőkész utast, akit a kezén megsebesített. A rendőrök elfogták és kihallgatták a férfit.

A francia vasút és metróvonalakon egyre gyakoribb szexuális támadás miatt az üzemeltető vállalatok konkrét intézkedéseket ígérnek a nők, és általában az utasok védelmében.

Forrás: sputniknews.com

Biden a NASA épületeiben szállásolná el az USA-ba érkező migráns gyerekeket

A mexikói–amerikai határon feltorlódott migránsok miatt Joe Biden amerikai elnök a NASA Moffett Field-i támaszpontján rendelkezésre álló épületegyüttesben szállásolná el a felügyelet nélkül érkező migráns gyerekeket. A NASA szóvivője szerint most elemzik az épületek alkalmasságát.

A Biden-adminisztráció látványos szembefordulása Donald Trump szigorú bevándorlásellenes politikájával azonban csak a kiskorú és felnőttkíséret nélkül érkező gyerekek esetében nem szab korlátokat. A határvédelmi szervek továbbra is visszafordíthatják az illegálisan érkező felnőtteket és családokat is. Jen Paski sajtótitkár szerint „nyilvánvaló, hogy egyre több kíséret nélküli kiskorú fog érkezni.” Múlt hónapban összesen több mint százezer illegális felnőtt bevándorló próbált meg bejutni az USA délnyugati határán, amely 28 százalékkal több, mint januárban.

Forrás: mercurynews.com

Szexuális szolgáltatásokat követelt migránsoktól a svéd LMBTQ-mentor

Hatrendbeli nemi erőszak és kétrendbeli zaklatás miatt emelt vádat szerdán egy LMBTQ-szervezetnél dolgozó férfi ellen a stockholmi ügyészség. Az adófizetők pénzéből finanszírozott Svéd LMBTQ-szövetség (RFSL) 56 éves munkatársa a szervezethez segítségért forduló meleg migránsoknak több esetben azt mondta, csak akkor kapnak segítséget a tartózkodási engedélyük megszerzéséhez, hogyha szexuális szolgáltatásokat nyújtanak neki. A vádlott, aki szociáldemokrata politikus is, az irodájában követte el a bűncselekményeket, amiről a sértettek több esetben is tájékoztatták a szervezet korábbi vezetőségét, ám a rendőrségi nyomozás kezdetéig semmit sem tettek a jogsértő magatartás megakadályozásának érdekében.

Források: Sveriges Radio, Fria Tider, rfsl.se

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.