ABC-dallal érzékenyítik a kisgyerekeket

Az ABC-dalban a P betűnél a Pride-ról énekeltek a gyerekeknek a műsorban, és bemutattak több, az LMBTQ-közösséget képviselő zászlót is – írja a V4NA Hírügynökség.

Forrás: V4NA Hírügynökség2021. 02. 16. 14:44
null
A kép illusztráció. Forrás: Pexels
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A játékos zenés műsorban az ABC-ről tanultak a gyerekek egy dal segítségével, a P betűnél pedig a műsor készítői úgy érezték helyénvalónak, hogy a Pride szóról énekeljenek a gyerekeknek.

Azt már eddig is lehetett látni, hogy a gender ideológia nem ismer határokat, alkalom adtán a gyerekeket is érzékenyítik a meséken keresztül. Éppen ez történt most is, a Nickelodeon gyerekcsatorna Blue's Clues című műsorában ugyanis az LMBTQ-közösséget népszerűsítették – közölte a hírügynökség.

Az ABC-dal az alábbi videóban hallgatható meg:

A P betűt úgy jellemezték, hogy az tele van a büszkeséggel (pride), ehhez pedig betették az LMBTQ-közösség több zászlóját is, például a transzneműekét és a pánszexuálisokét. A P betű szivárványszíneket is kapott, és a műsor során többször is újra bemutatták a gyerekeknek.

Nem ez az első alkalom, hogy a gyerekeket veszik célba a meséken a keresztül a gender ideológiát hirdetők. Decemberben a Cartoon Network csatorna tett közzé a közösségi oldalán több olyan képet is, amivel a névmások helyes használatára akarták felhívni a gyerekek figyelmét. A gyerekmeséket játszó csatorna szerint ránézésre nem lehet megállapítani az emberek nemét, és sokan nem csak fiúként vagy lányként azonosítják magukat.

A Disney is beállt már a gender ideológia támogatásába. Amellett, hogy a Disneyland vidámparkokban időnként Pride fesztivált rendeznek, van már külön leszbikus mesehősük is – írják.

Korábbi cikkünkben arról számoltunk be, hogy Antony Blinken új külügyminiszter elrendelte, hogy az amerikai nagykövetségek világszerte tűzzék ki az LMBTQ-zászlókat: Zászlók és megbízottak.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.