Ez lenne a szép új európai világ?

Amatőr videó járja be szélsebesen a világhálót.

Juhász Attila
2019. 07. 13. 9:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy, a bajorországi Donauwörth-ben készült amatőr videó került fel a legnagyobb közösségi portálra és járja be szélsebesen a világhálót.

A felvételeken látható, oltalomra nyilvánvalóan nem szoruló fiatalember igencsak haragudhat a városka parkolójában pihenő gépjárművek szélvédőire, ugyanis fahusánggal válogatás nélkül töri-zúzza azokat, miközben se égen se földön nincs senki, aki döbbenetes tettében megakadályozná.

A biztosítók talán kifizetik majd az autókban keletkezett kárt, miközben a szélvédőcserével foglalkozó vállalkozók dörzsölhetik tenyereiket.

Akármi is történt, tény, hogy az egyébként Nürnberg és Augsburg között fekvő, Duna-menti bajor település a béke egyik szigete volt, lehetett, eddig.

Az emberben, ezeket a borzalmas képsorokat látva, a következő kérdés merül fel: Tényleg ez lenne Európa jövője?

U.i.

A magyarországi „szélvédő lobbi” – ha van ilyen – reméljük nem kér ebből!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.