Föld alatti cigarettahamisító üzemet számoltak fel Spanyolországban

Forrás: MTI2020. 02. 20. 18:25
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy föld alatt kialakított cigarettahamisító üzemet számolt fel a rendőrség Spanyolországban – jelentették be a hatóságok csütörtökön.

A spanyol rendőrség és az Europol akciója során húsz embert – brit, ukrán és litván állampolgárokat – vettek őrizetbe.

A cigarettagyárat négy méteres mélységben, egy istálló alatt alakították ki tavaly, a bejáratát egy konténerrel fedték el a dél-spanyolországi Málaga tartományban. A bunkergyárban kifejezetten veszélyes körülmények között dolgoztatták a munkásokat, akik kísérő nélkül nem hagyhatták el az üzem területét.

A cigarettahamisító bűnbanda tagjainak többsége brit állampolgár, az egyik – szintén brit – vezetőjét még keresik a hatóságok.

A múlt hét végén végrehajtott akcióban a hatóságok 3 millió cigarettát, valamint hasist, marihuánát és néhány fegyvert is lefoglaltak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.