Orbán Viktor a barátom – kiállt a kormányfő mellett a német üzletember

Ulrich Bettermann arról írt, hogy a miniszterelnök vezetésével Magyarország a politikai stabilitásra, a szilárd államháztartásra, illetve az egyszerű adórendszerre támaszkodik.

Forrás: hirado.hu2019. 07. 11. 14:33
ORBÁN Viktor; ROGÁN Antal
Orbán Viktor hétfőn a magyar parlamentben. Ma erős felhatalmazással megy az uniós csúcsra Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ulrich Bettermann arról írt a Die Welt-ben, hogy a miniszterelnök vezetésével Magyarország a politikai stabilitásra, a szilárd államháztartásra, illetve az egyszerű adórendszerre támaszkodik.

Hozzátette, büszke arra, hogy Orbán Viktort a barátai közé sorolhatja. Az üzletember a cikkben az 1989/90-es élményeit felidézve emelte ki szoros kötődését Magyarországhoz, úgy fogalmazott: Magyarország hatékonyan támogatja a családokat a bevándorlás helyett.

A villamostechnikai termékeket gyártó OBO Bettermann vállalatcsoport 26 éve van jelen Magyarországon. Pest megyében van üzemük, 1200 főt foglalkoztatnak.

A Die Welt-ben megjelent cikkel foglalkozó riport megtekinthető a hirado.hu oldalon és a közmédia hivatalos videómegosztó csatornáján is.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.