Meghalt a Dallas színésznője, aki végig ott volt a háttérben + videó

Pat Colbert a szappanopera 67 epizódjában szerepelt.

Forrás: The Hollywood Reporter2024. 07. 10. 13:12
Flame,Of,A,Candle,On,A,Grave.,All,Saints,Day,mécses, halálhír, gyászhír
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt Pat Colbert, aki Dora Mae-t alakította a Dallas című sorozatában – adta hírül a The Hollywood Reporter. 

Pat Colbert június 23-án hunyt el comptoni otthonában, 77 éves korában – mondta el nővére, Tami Colbert a portálnak. Úgy tudni, a színésznőnek az elmúlt évtizedben három agyvérzése is volt. Colbert az elbűvölő Oil Baron Club házigazdáját és menedzserét játszotta a hosszan futó sorozat utolsó nyolc évadában. A szappanoperából 14 évad készült el összesen, és az amerikai televíziózás klasszikusává vált.

„A sorozat egyetlen visszatérő afroamerikai karaktereként Dora Mae-nek soha nem volt történetszála, mert A Dallas soha nem próbált úgy tenni, mintha valami több lenne, mint a Ewing család történetének elbeszélése, de eleganciával és intelligenciával játszotta a szerepet” – fogalmazott Shaun Chang, a Hill Place bloggere. 

A színésznő a Dallas 67 epizódjában szerepelt 1983 és 1991 között, ő volt a szappanopera egyetlen visszatérő afroamerikai karaktere, azon kívül feltűnt még a Benson, a The Fall Guy, a Sisters és a True Colors című sorozatok epizódjaiban is. A temetése július 20-án lesz. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.