A Dunakanyar Színházba is várják a Kultkikötőt

2020. 10. 24. 8:45
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Folytatódik a balatonföldvári Kultkikötő nyári évadja, a Balaton leghosszabb összművészeti fesztiválja az elmúlt tizenöt évben négyévszakos teátrummá fejlődött, és mint Nagy Viktor színművész, a népszerű játszóhely alapítója, igazgatója honlapukon írja: ha a körülmények lehetővé teszik, a jövőben sem állnak le a négyhónapos nyári szezon után. Állandó játszóhelyeiken, Földváron, Szárszón, Bogláron évszakonként egy-egy felnőtteknek és gyerekeknek szóló előadást mutatnak be, emellett számos kulturális programot terveznek más Balaton környéki településeken is. Az elkövetkező nyolc hónapban hat általános iskolában tartanak beavató színházi előadás-sorozatot, ma a badacsonyi Hableány Bisztró és Borbárba Iván Szandra és Jász András I heart swing című zenés műsorára, a váci Dunakanyar Színházba Beck Zoltán és Vecsei H. Miklós szerzői estjére várják az érdeklődőket.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.