Adventi programok a gödöllői kastélyban

Advent időszakában, december 7-én, 14-én, 15-én és 28-án ismét megrendezik a gödöllői Királyi Kastélyban a karácsonyi programsorozatot – közölték a szervezők.

Forrás: MTI2019. 12. 05. 9:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A közlemény szerint december 7-én, szombaton a Gödöllői Szimfonikus Zenekar karácsonyi hangversenye hallható.

December 14-én, szombaton délelőtt a Maszk Bábszínház társulata betlehemi történetet ad elő. Délután a Kacagó Bábszínház A három kismalac karácsonya című előadása tekinthető meg és Csajkovszkij Diótörője lesz hallható. Este Pozsgai Zsolt színműve, a Léda kerül színpadra.

Mint írják, december-15-én, vasárnap is karácsonyi koncertekkel, bábelőadással, színházi előadással várják a látogatókat.

December 28-án Erzsébet királyné karácsonyai címmel rendeznek családi programot.

A közlemény szerint további programokkal, múzeumpedagógiai és kézműves foglalkozásokkal, időszaki kiállítással, valamint élményfestéssel, kézműves karácsonyi vásárral és lacikonyhával is várják az érdeklődőket.

A részletes program a www.kiralyikastely.hu oldalon olvasható.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.