Márti (1982–2021)

Tudtunk a súlyos betegségéről, és tudtuk, hogy nagy harcos. Hittünk és reménykedtünk, és ez most felfoghatatlan.

Hegyi Zoltán
2021. 02. 18. 14:00
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Meghalt Hegedűs Márta fotóriporter. Tudtunk a súlyos betegségéről, és tudtuk, hogy nagy harcos. Hittünk és reménykedtünk, és ez most felfoghatatlan. Hogy Márti? Ez lehetetlen. Hiszen még csak most volt, hogy együtt örültünk, sorban a három gyermeknek.

Mert Mártit mindenki szerette. Ugyanis Mártit lehetetlen volt nem szeretni. Mert aki szép, kedves, kollegiális és tehetséges, az szeretetre van ítélve, nemcsak a családja körében, de pél­dául egy szerkesztőségben is.

2008-ban került a Nemzethez. Pillanatok alatt beilleszkedett. Napok múltán olyan volt, mint aki már régóta ott van. Ezer kép villan most fel bennem. Róla, vele. Ahogy például a Magyar Nemzet Képeslap szobájában ülünk, és válogatjuk a fotográfiákat. Vagy ahogy felkapja a fotóstáskáját, és kiviharzik az ajtón, mert valami történt éppen valahol. Nem felejtjük.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.