Holttestet találtak egy esztergomi ház udvarán

Egy 28 éves férfit őrizetbe vettek a rendőrök, a gyanú szerint ő ölte meg idős szomszédját.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 02. 04. 10:45
Gyilkosság helyszíne Esztergomban, feltételezhetően 28 éves szomszédja ölt meg egy idős férfit 2023. február 3-án Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megölte szomszédját a gyanú szerint egy férfi Esztergomban pénteken, a rendőrök a bejelentés után fél órán belül elfogták a gyanúsítottat – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrök pénteken kora délután kaptak bejelentést arról, hogy egy hetvenéves férfi fekszik esztergomi családi házának udvarán. A kiérkező mentők csak a halál beálltát tudták megállapítani, és hogy az áldozatot bántalmazták.

A bűntett helyszíne. Forrás: Police.hu

Az adatgyűjtés és kihallgatások után a gyanú az áldozat szomszédságában lakó 28 éves férfira terelődött, aki korábban összeszólalkozott az idős sértettel, és meg is verte. B. József ellen emberölés gyanúja miatt indult eljárás. Őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Borítókép: A bűntett helyszíne Esztergomban (Forrás: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.