Kobe Bryant már nem élhette meg ezt a megtiszteltetést

A jövő évre halasztották a kosárlabdázó Hírességek Csarnokának idei beiktató ünnepségét.

Forrás: MTI2020. 05. 28. 12:00
null
Los Angeles, 2020. január 27. Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, visszavonult amerikai profi kosárlabdázó portréja egy kivetítõn a Los Angeles Lakers otthonának számító Staples Center közelében 2020. január 26-án. A 41 éves Bryant a nap folyamán helikopter-balesetben nyolcadmagával életét vesztette. A baleset a Los Angeles belvárosától mintegy 45 kilométernyire északnyugatra fekvõ kaliforniai Calabasas felett történt. Okát és körülményeit az amerikai szövetségi légügyi hatóság (FAA) vizsgálja. MTI/EPA/Adam S. Davis Fotó: Adam S. Davis
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Augusztus végéről a jövő évre halasztották a kosárlabdázó Hírességek Csarnokának idei beiktató ünnepségét az amerikai Springfieldben.

A Hírességek Csarnokának irányító testületét vezető Jerry Colangelo szerdán közölte az ESPN-nel, hogy a koronavírus-járvány hatásai miatt döntöttek a halasztás mellett, a legvalószínűbb pedig az, hogy a ceremóniát a jövő év első negyedében tartják majd meg.

Az idei beválasztottak névsorát április elején jelentették be, s ahogy az várható volt, minden idők egyik legerősebb „osztálya” lett a 2020-as. Bekerült ugyanis három szupersztár, Kobe Bryant, Tim Duncan és Kevin Garnett is. Ők legkorábban most juthattak be a Hall of Fame-be, mivel legalább öt évnek el kell telnie a visszavonulásuk és a felvételük között.

Bryant, a Los Angles Lakers ötszörös NBA-bajnok, kétszeres olimpiai aranyérmes legendája ugyanakkor már nem élhette meg ezt a megtiszteltetést, mivel január végén helikopter-szerencsétlenségben elhunyt.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.