idezojelek

Bochkor Gábor sistergős jobbegyenessel válaszolt a baloldal legújabb őrületére

Elege lett a műsorvezetőnek.

Felhévizy Félix avatarja
Felhévizy Félix
Cikk kép: undefined

Felhévizy Félixet kinevették az ismerősei. Na nem komolyan, csak úgy zrikából.  A hírlapíró vasárnapi jegyzeteinek a címei késztették nevetésre a barátait. Ugyanis az történt, hogy az elmúlt hetekben teljesen véletlenül Félix cikkeinek címeiben rendre a pofon szó szinonimái szerepeltek. 

Minden Tóth Gabival kezdődött, aki az őt ért kritikákra reagált, ami Felhévizyt arra ösztökélte, hogy Tóth Gabi akkora sallert osztott ki az Orbán-gyűlölőknek, hogy öröm volt nézni címmel készítsen cikket róla. Majd a DK-s Gréczy Zsolt következett, aki meggondolatlanul posztolt, amire a hírlapíró az Akkora pofont kapott Orbán legádázabb ellenfele, hogy a fal adta a másikat címmel reagált. De ez nem volt elég, mert múlt héten az egykori miniszterelnök, Medgyessy Péter mondott olyat, ami miatt Félix ismét a pofon szó szinonimáját használta az írása címeként: Fene se gondolta volna, hogy pont ő ad csípős nyaklevest az Orbán-fóbiásoknak. Nos ezután jött a haveri számonkérés, finom kis gúnyolódás, majd természetesen jót nevettek a címadásokon. Azonban történt valami a héten, ami miatt Félix immár a negyedik alkalommal is a címadás ezen módját kellett hogy válassza, vállalva annak kockázatát, hogy az ismerősei ismét a szájukra veszik. 

Mint ismert, a 22 éves Rikkie Valerie Kollét választották a 2023-as Miss Hollandiának. Ezzel ő lett az első transznemű Hollandiában, aki szépségversenyt nyert.  A Miss Hollandia zsűrije azzal indokolta a férfiként született versenyző győzelmét, hogy Kolle az egész verseny alatt ragyogott és ő érte el a legnagyobb haladást az összes versenyző közül. 

„Erős története van, világos küldetéssel” – tették hozzá.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a kétségtelenül nem mindennapi esemény, a genderőrület legújabb állomása Bochkor Gábornál is kiverte a biztosítékot. A népszerű műsorvezető politikai témákban nem szokott megnyilvánulni, de semmiképpen nem lehet kormánypártisággal vádolni. Bochkor a Retro Rádióban futó reggeli műsorában kemény véleményt fogalmazott meg a történetről:

„Na jó, itt kezd megint problémám lenni ezzel. Én tényleg a világ legtoleránsabb csávója vagyok, de a miss az már a nemét jelzi. Azt nem lehet megerőszakolni egy transznemű személlyel. Ez nem fér bele. Akkor a Mr. Olympiára is majd mehet egy kigyúrt nő? Ezt szét kell választani! […] A szépségkirálynő-versenyekben van valami szexi. A nőiesség nagyon sok formáját mutatják be. Ha kiveszed belőle a nőt, akkor ez mind összeomlik. Ez nem emberszépségverseny, hanem szépségkirálynő-verseny!"

(A teljes adás itt hallgatható vissza, az említett rész 26:55-től kezdődik.)

Ezzel a határozott véleménnyel az egyre jobban nyomuló baloldali genderőrület bizony kapott egy sistergős jobbegyenest, ráadásul nem várt helyről, hiszen Bochkor Gábor ilyen támákban nem nagyon szokott megszólalni. 

Emlékezhetünk arra, hogy az idei finnországi műkorcsolya Európa-bajnokság megnyitóünnepségén fellépő transznemű jégtáncos produkciója már egy másik népszerű műsorvezetőt, Sebestyén Balázst arra késztetett, hogy őszintén elmondja a véleményét erről a felháborító folyamatról:

„Hol tart ez az egész? Miért nem merik azt mondani a szervezők, hogy nem csúszol? Lefekszenek az ideológiának, és azt mondják, hogy neki csúszni kell, mert átoperáltatta magát, és transzfóbok leszünk, ha nem engedjük. […] Nem a transzokkal van a baj, és ez nagyon könnyű ideológia, hogy te transzfób vagy. Nem, nem vagyok transzfób. Csak nem vagy odavaló. Nem kell neked ott csúszni, nem érdekel, hogy mi akartál lenni, ez a személyes drámád, a személyes történeted, annak operáltatod magad, aminek akarod. Ha te vizsla akarsz lenni, nyalogassál vadászházat, csak ne kelljen, hogy téged vizslának szólítsalak. Ne várd el tőlem. Csak nekem ne kelljen veled vizslaként viselkednem.”

– Örömteli, hogy egyre többen veszik észre, hogy a genderlobbi nyomulása mára olyan méreteket öltött a világban, aminek gátat kell szabni – háborgott magában Felhévizy, de megígérte a barátainak, hogy a jövő heti jegyzetében, bármennyire kihozzák a sodrából a közéleti megnyilvánulások, más címet fog használni, a pofonsorozatnak ezúttal vége.

Borítókép: Bochkor Gábor műsorvezető (Fotó: Képernyőkép/YouTube )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Így lett Irán Izrael fő ellensége

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Magyarország nem volt szószegő

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

A rendszerváltás mint tananyag

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.