idezojelek

Reszkető, elcsukló hangon Orbán bukását lihegi

A celeb elemző ismét formába lendült.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Nagy Attila Tibor független, objektív (sic!) politikai elemző ismét lát reményt arra, hogy a végre az őáltala hőn áhított baloldal kerüljön hatalomra. Facebook-oldalán idézte a saját, ATV-ben elhangzott javaslatát, Itt a lehetőség címmel:

„Most, hogy hónapok óta csökkennek a reálbérek, itt a lehetőség az ellenzék előtt, hogy a »minél rosszabb, annál jobb« alapon ezt a helyzetet a maga javára használja, mondtam az ATV A nap híre műsorában. Elképesztő, hogy az állam rossz példát mutat, és az általa fenntartott kórházak már tartoznak a beszállítóknak.”

Hazánk legjellegzetesebb hangú elemzője nem először javasol a baloldalnak szerinte sikerre vezető dolgokat. Emlékezzünk vissza arra, amikor egyenesen halálkampányra tett javaslatot a baloldalnak a járvány idején. Akkor az ATV Egyenes beszéd című műsorában vázolta morbid elképzeléseit:

„Azon gondolkodom, hogy mikor szerveznek már tüntetést a szegények érdekében, vagy mondjuk az elhunytak emlékére például. Tehát énnekem van egy olyan érzésem, hogy az ellenzék nem minden magas labdát csap le megfelelően, tehát itt még van javulnivaló.”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Attila Tibor szerint az elhunytak és a gyász egy „magas labda” volt, amit az ellenzék nem tudott „lecsapni”, vagyis nem tudta politikai céljai elérésére fordítani a járványban elhunytakat. Úgy látszik azonban, hogy cseppet sem tanult az akkori kirohanásából, mert a mostani megszólalásában is  „minél rosszabb, annál jobb” alapon szeretné a baloldalt az őáltala vágyott győzelem felé tessékelni. 

De rossz hírem van: ez a katasztrófapolitizálás nem vezet sehova, csak abba a mély morális és erkölcsi szakadékba, aminek jelenleg is a legalján tartózkodik a baloldali ellenzék. Többek közt az olyan nagy formátumú politikai elemzői gárdájának is köszönhetően, mint amilyen maga a vészmadárszerepkörben ezúttal tetszelgő Nagy Attila Tibor.

Borítókép: Nagy Attila Tibor politikai elemző, illusztráció (Forrás: YouTube-képernyőkép/ATV )

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A baloldal eldobta a zsidókat

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.