idezojelek

Az RTL újabb sztárja mutatta meg, hogy semmit sem ér neki a hazája

Szégyen!

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Úgy látszik, a baloldal támadást indított kultúrfronton. Sorra vetik be az irányukba elkötelezett színészeket a kormány lejáratására. A napokban Nagy Zsolt baloldali színművész intézett kirohanást a kormány ellen, saját hazáját becsmérelve:

„[…] Hogy hogy lopják és becstelenítik meg ezt az országot. Szégyellem magam Ausztriában, Németországban, Franciaországban vagy Szicíliában, amikor megkérdezik, hogy: Where are you from? A válasz után mindig rögtön hozzá kell tennem, hogy nem értek egyet Orbánékkal. Mindenhol. Nem lehetek büszke a saját országomra Magyarországon kívül. Azt érzem, hogy meghalt egy részem. […]”

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy legalább ezután hozzátette, hogy nem kíván elmenni Magyarországról, vélhetően azért, mert mégsem olyan rossz itt, mint ahogy azt kommunikálja. Most azonban az RTL újabb sztárja, Dietz Gusztáv – aki egyébként Nagy Zsolthoz hasonlóan, szintén a csatorna Mellékhatás című produkciójában szerepel – mutatta meg, hogy mennyit is ér, mennyire fontos számára a hazája. Az RTL Reggeli című műsorában a következőket mondta:

„[…] Kötelező a nyelvtanulás. Az, hogy matematikából, fizikából milyen jegyük van, pont nem érdekel. Én arra nevelem őket, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni. Innentől kezdve ehhez próbálok nekik megadni mindent.”

Félreértés ne essék, valóban fontos a nyelvtudás és nagyon fontos világot látni, megismerni más kultúrákat, de az így megszerzett tudással, tapasztalattal felvértezve hazajönni és Magyarországot építeni, gazdagítani az az igazi küldetés.

Nem vagyunk egyformák. Vannak, akiknek fontos a haza, a magyar föld, a magyar identitás és vannak, akiknek nem. 

Valahol itt húzódik a hatalmas szakadék a két ideológia képviselői között. 

Borítókép: Dietz Gusztáv (Forrás: képernyőfotó - YouTube)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

A baloldal eldobta a zsidókat

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

Kiszabadulhatunk a kalodából

Borbély Zsolt Attila avatarja
Borbély Zsolt Attila

Célkeresztben az etnikai politizálás

Novák Miklós avatarja
Novák Miklós

Megint csak a szív diadala

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.