idezojelek

Koncz Zsuzsa arcátlanul lefitymálta és belerúgott Azahriah-ba

Íme, a liberális gőg.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined
2023. 11. 15. 13:16

A baloldali, liberális művészvilág ikonikus énekesnője volt a Friderikusz-podcast vendége. A csütörtökön kikerülő műsor előzeteséből kiderül, hogy Koncz Zsuzsa nem hazudtolta meg önmagát, sőt még tovább merészkedett, mint azt az eddigi megszólalásaiban megszokhattuk. Természetesen a politika is szóba került a műsorban, Friderikusz megkérdezte Konczot, hogy nagyon rosszul érzi-e magát a mai társadalmi viszonyok között. Mire az énekesnő szomorú, komor tekintettel a következőt válaszolta:

„Magánemberként igen. Nagy felelősséget vesz az magára, aki egy egész ország hitelét tönkreteszi."

Élünk a gyanúperrel, hogy nem a hazájuk ellen dolgozó baloldali politikusokra gondolt, akik Brüsszelben mindent elkövetnek azért, hogy Magyarországot lejárassák.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A művésznő ugyanis korábban is számos esetben támadt már rá a kormányra, de olyan is előfordult, hogy az egész magyarságra tett dehonesztáló kijelentést, például korábban adott egy interjút a 24.hu-nak, ahol a következőképpen beszélt a magyarokról: 

„[…] egyszerűen szégyellem magamat amiatt, hogy idáig jutott a világ, hogy idáig jutottunk mi is. Kellemetlen náció lettünk a környezetünk számára, és a történelmünkben nem először.” 

Ez a mostani megszólalása Friderikusz műsorában csak a szokásos, úgymond kötelező baloldali, hazug mantrázás, semmi több. Az énekesnő csupán felmondta a kötelezőt. Azonban a beszélgetésben előkerült Azahriah neve is, aki jelenleg Magyarország legnépszerűbb előadója, hiszen hatalmas tömegek kíváncsiak a zenéjére, a koncertjeire gyakorlatilag lehetetlenség bejutni, pillanatok alatt elkapkodják a jegyeket. Ennek ellenére, vagy talán éppen ezért Koncz arcátlanul lefigymálta a fiatal zenészt. Úgy fogalmazott, hogy őt a 80-as évek trendi lakodalmas zenéjére emlékezteti Azahriah, és a 3+2 együtteshez hasonlította, majd hozzátette:

„Amikor a népzenét összekeverik az ilyen ritmusokkal, az nekem nagyon idegen.”

Azt tudjuk jól, hogy ő volt az az énekesnő, aki a rendszerváltás előtti időkben is nagyszerűen tudott érvényesülni, sőt bátran kimondhatjuk, hogy a Kádár-rendszer kegyeltje volt, így nem jelentett gondot neki a lemezkiadás, koncertezés. 

Most más világ van. Van, akire kíváncsi a közönség és van, akire kevésbé.

De zenészkollégába belerúgni pusztán liberális gőgből azért, mert érte a Puskás Arénát többször megtöltve rajonganak az emberek, nagyon csúnya és ízléstelen dolog. Még akkor is így van ez, ha Azahriah sikereit nagyon nehéz megemészteni egy-egy vidéki kultúrházas fellépés kopottas öltözőjéből.

Sic transit gloria mundi azaz, így múlik el a világ dicsősége…

Borítókép: Koncz Zsuzsa Kossuth- és Prima Primissima díjas énekesnő (Forrás :Képernyőkép – Friderikusz-podcast)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szőcs László avatarja
Szőcs László

Atomfenyegetőzés férfihiúságból

Sitkei Levente avatarja
Sitkei Levente
idezojelek

Térkép e táj

Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Macron úr, harcoljon ön Ukrajnában!

Apáti Bence avatarja
Apáti Bence

Influenszerek Pressman szeánszain

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.