idezojelek

Orbán Viktor tudhat valamit, már Puzsér is a tenyeréből eszik

Az influenszer elismerte: a miniszterelnöknek lett igaza.

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Mint ismert: pár napja blokád alá vette a brüsszeli rendőrség a békepárti, migrációellenes konferenciát. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorában többek között téma volt az is, hogy letiltották, majd mégis folytatódhatott a Nemzeti Konzervatív Konferencia (NatCon) Brüsszelben. A nem éppen a kormánypártiságáról elhíresült Puzsér Róbert a felháborító, nemzetközi botrányt okozó ügy kapcsán elismerte, hogy Orbán Viktornak lett igaza. Az influenszer szerint olyan, mintha maguk az illiberális erők rendelték volna ezt a rendőri intézkedést, mert szépen alátámasztja azt, amit állítanak Brüsszelről, a globalizmusról és a liberálisokról, akik csak addig liberálisok, amíg egyetértesz velük. – Amint nem értenek egyet velük, már rögtön nem annyira liberálisok, rögtön tilalmaznak, és rendőröket küldenek. (…) Azzal, hogy a brüsszeli rendőrség blokád alá veszi ezt a konferenciát, igazolja azt, hogy retteg tőlük a brüsszeli elit. Igazolja azt, hogy ők éppen a kapuk előtt állnak, és törik be a kapukat.

Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ezzel gyakorlatilag mindent alátámasztottak, amit Orbán Viktor március 15-én a Nemzeti Múzeum lépcsőjén mondott, vélekedett Puzsér Róbert a műsorban.

A brüsszeli rendőrség botrányos akciója ellen számos politikus is felemelte a szavát, köztük Rishi Sunak brit és Giorgia Meloni olasz miniszterelnök. De még a baloldalon is kiverte a biztosítékot az eset.

„Nevetséges öngól” – idézte a magyargyűlölő Guy Verhofstadt liberális EP-képviselő szavait a Politico brüsszeli hírportál a belga fővárosban az elmúlt napokban  megrendezett NatCon konzervatív konferenciáról szóló cikkében.

Mindenesetre Orbán Viktor tudhat valamit, hiszen még a véresszájú megmondóember, Puzsér Róbert is igazat adott neki. 

Tényleg itt idő, le kell csapolni a brüsszeli mocsarat!

 

Borítókép: Puzsér Róbert (Fotó: Éberling András)

. .  .

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Kultúra és ellenkultúra

Gajdics Ottó avatarja
Gajdics Ottó

Ez eddig a legnagyobb átverés

Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU jelen formájában ártalmas Európának

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

A megoldás Budapesten: Szentkirályi Alexandra

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.