idezojelek

Forrnak az indulatok a párizsi olimpia botrányos megnyitója után

Biztos jó ötlet volt ez a show?

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Péntek este megnyitották Párizsban a XXXIII. nyári olimpiai játékokat. Már most forrnak az indulatok a finoman szólva is megosztó show-műsor után. Tudjuk, hogy a baloldal szemében mi itt, a jobboldalon nem értünk gyakorlatilag semmihez, a magaskultúrához meg végképp semmi közünk, hiszen mi bőgatyás, kurjongató pusztai nép vagyunk csupán. 

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

De azért, ami sok, az sok. A rendezők gyakorlatilag leöntötték az egész megnyitót egy rózsaszínű, LMBTQ-ideológiával vastagon átitatott Eurovíziós Dalfesztivál-feelinggel. Amiből természetesen nem maradhatott ki a kereszténység menetrendszerű gyalázása sem. Az est felháborító mélypontja Az utolsó vacsora című da Vinci-festmény drag queen paródiája volt. 

Meddig lehet még elmenni a kereszténység elleni hadjáratban?

Szerencsére vannak azért józan gondolkodású francia politikusok is. A Mandiner szúrta ki, hogy Marion Maréchal francia EP-képviselő közösségi oldalán megjegyezte, kikéri magának a látottakat:

„Tisztában vagyok vele, hogy nem Franciaország, csak egy baloldali kisebbség nézőpontját tükrözik a show-ban látott elemek. Készek minden provokációra”

Őszintén szólva, csak kapkodtuk a fejünket a megnyitó alatt, hiszen ennyi furcsa szerzetet egy helyen még nem láttunk. És mindezt a szabadság, egyenlőség testvériség jegyében. Próbáljunk meg ezen a rémálmon túllépni és a magyar sportolók sikeréért szorítani, hiszen ez a legfontosabb.

Borítókép:  Az utolsó vacsora című da Vinci-festmény drag queen paródiája (Forrás: Twitter/Képernyőfotó)

. . . 

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Bayer Zsolt avatarja
Bayer Zsolt

Ursula von der Leyen szájára vette ’56-ot

Deák Dániel avatarja
Deák Dániel

Törékeny a globalista uralom

Pilhál Tamás avatarja
Pilhál Tamás

Szent István elborzadna Pressmantől

Szentesi Zöldi László avatarja
Szentesi Zöldi László

Gyurcsány és a kisszerszám

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.