idezojelek

Hármas csapást mértek Magyar Péterre, és már készül a negyedik

Három a magyar igazság…

Csépányi Balázs avatarja
Csépányi Balázs
Cikk kép: undefined

Wellor zseniálisan felépített zenei munkássága futótűzként terjed a neten. A netzenész nem tréfál, a csatornája elérése átlépte a 400 ezer megtekintést. Ez pestiesen szólva nem semmi. Szinte minden nótája jól fut, de az kétségtelen, hogy a diszkóbotrányáról elhíresült új baloldali figuráról, Magyar Péterről készült videói mennek a legjobban.

Az egész sikersztori azzal kezdődött, hogy Wellor komponált egy zseniális számot Hej, Vargáné! címmel, ami gyakorlatilag felrobbantotta az internetet, és nagyon keményen rávilágított Magyar botrányos ügyeire. Mint tudjuk, a Tisza Párt elnöke nagyon nem bírja a kritikát és humora sincs, ezért kiverte a biztosítékot nála a tűpontos jellemzés.

A népszerű netzenész a nyári diszkóslágereket idéző vitriolos dallal búcsúztatta a legmelegebb évszakot is. Ennek azonban nem mindenki örült. A titokzatos rapper a tőle megszokott szarkasztikus stílusában ismét Magyar Péter viselt dolgait énekelte meg. A legfrissebb nótájában a szánalmas kórházi hőmérőzéses haknija apropóján száll bele kőkeményen a Tisza Párt első emberébe.

A népszerű netzenész szeptemberben újból jelentkezett, hiszen három a magyar igazság.  Gyorsan reagált egy nagyon izgalmas nótával Magyar Péter volt barátnőjének, Vogel Evelinnek az Index-interjújára. Vogel mondatai a diszkóbotrányáról elhíresült politikust érzékenyen érintették, gyakorlatilag csak hebegett-habogott, nem győzte a levegőt kapkodni. Nem is csoda, hiszen kemény dolgok hangzottak el róla. Pechére azonban itt nem állt meg a történet, Wellor is bevitte a maga sistergős jobbegyenesét. 

Az Elon Musk-féle AI azt írta Wellorról, hogy 

a populáris kultúra és a politikai szatíra keverékével hat a közéletre, gyakran éles kritikával vagy humorral fűszerezve üzeneteit.

Hiába, három a magyar igazság, de egy a ráadás. Lehet készülni az új nagy dobásra.

Borítókép: Magyar Péter (Fotó: mg - Ripost.hu)

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right
Fricz Tamás avatarja
Fricz Tamás

Az EU korlátozza szuverenitásunkat

Ambrus-Jobbágyi Zsófia avatarja
Ambrus-Jobbágyi Zsófia

Magyar Péterből nem lesz az, amire vágyik.

Jeszenszky Zsolt avatarja
Jeszenszky Zsolt

Putyin az új Hitler? (2. rész)

Ágoston Balázs avatarja
Ágoston Balázs

A tabudöntő Hunnia emlékezete

A szerző további cikkei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.