Tiszta, világos üzenet a migránsoknak

Golyó (is) várhatja őket a lengyel határon.

2020. 03. 03. 16:14
null
Dikili, 2016. április 6. A török parti őrség által Izmir partjainál elfogott illegális bevándorlók, mielőtt továbbszállítják őket egy migránstáborba a nyugat-törökországi Dikili kikötőjében 2016. április 6-án. Az Európai Unió és a török kormány között március 18-án létrejött menekültügyi megállapodás értelmében két nappal korábban megkezdődött a görög hatóságok által elutasított menedékkérők és a menedékjogi kérelem benyújtásától elzárkózó illegális határátlépők visszaküldése Törökországba. (MTI/EPA/Tolga Bozoglu) Fotó: TOLGA BOZOGLU
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szókimondó stílusáról híres Dominik Tarczyński európai parlamenti képviselő a lengyel Jog és Igazságosság politikusa ezúttal is megmutatta mi a tiszta, világos beszéd a migrációval kapcsolatban.

A The Christians for Truth portálnak azt nyilatkozta, hogy Lengyelország egyszer már megmentette Európát a török inváziótól a 17. században, de könnyen elképzelhető, hogy a következő években ismét meg kell ezt tennie.

És üzent az illegális migránsoknak is, világossá téve, hogy ha nem akarják, hogy visszaszorítsák, letartóztassák, vagy lőjenek rájuk ne érkezzenek a lengyel határra.

A bevándorlásellenes politikus a Magyar Nemzetnek is nyilatkozott:

„- A magyarok és a lengyelek egymás testvérei. De nem csak két országról beszélek, vannak még barátaink Európában. Fontos hangsúlyoznom, hogy az EU megváltoztatásáról, semmiképp sem az elhagyásáról beszélek. A józan eszünkre kell hallgatnunk, és vissza kell térnünk a keresztény gyökerekhez!” – fogalmazott a bevándorlás ellenes politikus.

A brüsszeli migránssimogató, Soros zsebéből kurjongató balliberális elittel ellentétben Tarczyński tiszta vizet öntött a pohárba.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson ide: magyarnemzet.hu/poszt-trauma

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.