Újvörös plebejusok és patríciusaik

A szélsőliberálisok szerint csak nekik szabad szólni.

Bódi Ábel
2021. 01. 12. 10:23
TRUMP, Donald
Washington, 2021. január 6. Donald Trump republikánus párti amerikai elnök a támogatására rendezett tüntetésen a washingtoni Nemzeti Mallon 2021. január 6-án. Ezen a napon ül össze a kongresszus, hogy hivatalosan is véglegesítse a demokrata párti jelölt, Joe Biden gyõzelmét hozó november 3-i elnökválasztás eredményét. MTI/EPA/Michael Reynolds Fotó: Michael Reynolds Forrás: MTI/EPA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mióta Donald Trump, még hivatalban lévő amerikai elnök ellen beindult a cenzúra gőzhengere, a plebs sosem látott ujjongásban élvezi a virtuális aréna közepére lökött „narancsember” eltörlését. A techmultik birodalmának pannon patríciusai pedig csöpögő nyállal élvezik.

A vérszomj olyan megnyilvánulása az, amit a 444, ez a vörös lázálmokban terjengő szélsőliberális portál tegnap megengedett magának, amire tényleg nincsenek szavak. Ezek a leninleányok már nemcsak a múltat akarják végképp eltörölni, hanem azt a jelent is, ami számukra terhes.

A 444 tábora ugyanis, az ujjongó forradalmi csőcselék most boldogan tapsol, amikor Donald Trumpból pária válik. Ők nem akarnak meghallgatni senkit, nem akarnak vitatkozni, nem akarnak semmit, csak a pusztulását látni annak, ami, aki a buborékukon kívül van.

És jött ez a Boros Júlia, a 444 ifjúgárdistája, és felmászott a virtuális pulpitusra, hogy a vérszomját belekiabálja az éterbe. Ex katedra kinyilatkoztatta, hogy nem lesz hova menekülnie a „szélsőjobbnak”, azt pedig, hogy ez kire igaz, majd a nagy és bölcs 444 eldönti! Leírja, hogy bárki, aki nem az ő nótájukat fújja és ennek hangot akar adni, az de facto fenyegetés, és addig kell őket szorítani, míg teljesen el nem tűnnek, hiszen nekik a szólásszabadság azt jelenti, hogy azt szólsz, amit szabad. És ez szerintük a normális, ez nem szélsőség, ez maga az általuk elképzelt „szabadság”.

Egy szemernyi kétségünk se legyen: ha ez az oldal, ha ezek a csahosok egyszer hatalomhoz jutnak, ha az ilyen Boros Julik végre felölthetik a pufajkát, nekünk, normális gondolkodású, konzervatív hazafiaknak lesz bizony nemulass!

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.