A címvédőt kapta a BL-elődöntőben a Győr

Az ETO a Buducsnoszt Podgorciával mérkőzik a Papp László Budapest Sportarénában május 7-én.

MNO
2016. 04. 15. 9:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken a Groupama Arénában kisorsolták a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének párosításait. A Győri Audi ETO a montenegrói Buducsnoszt Podgoricával játszik az elődöntőben, a CSM Bukarest pedig a Vardar Szkopjét kapta – írja a Nemzeti Sport online kiadása. Az elődöntőket május 7-én, a bronzmeccset és a döntőt pedig május 8-án játsszák a Papp László Budapest Sportarénában.

A Győrnek nem lesz egyszerű dolga, ugyanis a címvédőt kell megvernie a fináléba jutáshoz. 2013-ban és 2014-ben a magyar csapat nyerte a BL-t. A Bajnokok Ligája középdöntőjében már találkozott a két gárda, Győrben kettővel nyertek a zöld-fehérek, idegenben viszont három góllal kikaptak.

A pénteki sorsoláson elhangzott, hogy eddig több mint 4000 jegy kelt el a kétnapos Final Fourra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.