időjárás 1°C Andor, András 2021. November 30.
logo

A Twitteren lájkolta az edzőjét kritizáló kommentet egy csalódott focista

Magyar Nemzet
2021.10.22. 13:15
A Twitteren lájkolta az edzőjét kritizáló kommentet egy csalódott focista

Luis Alberto borzasztóan frusztrált, amiért az edzője lassúnak tartja. A Lazio spanyol játékosa az interneten szúrt oda az edzőjének. Nem túl bátor megoldást választott.

Nem most kezdődött a konfliktus, és az sem biztos, hogy a gyorsasága miatt orrolt meg Luis Albertóra Maurizio Sarri, a Lazio labdarúgócsapatának edzője. A spanyol középpályás kihagyta a felkészülés első hetét, ezért 50 ezer euróra megbüntette a klubja. A járulékos veszteség ennél sokkal nagyobb volt, Sarri ugyanis nem zárta a szívébe a fegyelmezetlen futballistát. Az Olympique Marseille elleni csütörtöki Európa-liga csoportmérkőzés után kijelentette, hogy Luis Alberto nem játszhat együtt Milinkovic-Saviccsal.  

Fotó:  Giuseppe Maffia/NurPhoto/NurPhoto via AFP

– A legutóbbi meccs után rájöttem, hogy nem jó, ha ők ketten együtt vannak a pályán. Ha védekezőbb ellenféllel állunk szemben, akkor megpróbálhatjuk, de az elmúlt napokban figyeltük Luist az edzésen, és úgy döntöttünk, hogy ő akkor lehet hasznos a csapat számára, ha lassabb tempóban játszik az ellenfél – nyilatkozta Sarri.

Fotó: AFP/Alberto Pizzoli

Több sem kellett a spanyol középpályásnak! Luis Alberto nem volt elragadtatva az edző nyilatkozatától, mivel lájkolta az edzőjét kritizáló megjegyzést a Twitteren.

– Gondolj csak bele, micsoda barom volt Inzaghi (a Lazio korábbi edzője). Öt éve rávette őket, hogy együtt játsszanak és nyerjenek. Az erős játékosoknak mindig együtt kell játszaniuk. Különben nem vagy jó edző, Mr. Sarri – ez a komment tetszett a korábbi liverpooli labdarúgónak, aki ebben a szezonban eddig 11 meccsen lépett pályára, egy gólt szerzett és négy gólpasszt adott.