időjárás 17°C Malvin 2023. október 1.
logo

Lélegeztetőgépre került egy magyar olimpiai bajnok

Munkatársunktól
2021.12.06. 17:02 2021.12.06. 17:29
Lélegeztetőgépre került egy magyar olimpiai bajnok

Lapunk információi szerint Csollány Szilveszter megfertőződött a koronavírussal; az 51 éves, a versenyzéstől 2003-ban visszavonult, olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász kórházban van, az állapota súlyos, lélegeztetőgépre került.

A Magyar Nemzet november 23-án telefonon kereste Csollány Szilvesztert, azon a héten vele szerettük volna elkészíteni a szokásos szombati interjúnkat, ekkor azt mondta, hogy örömmel áll a rendelkezésünkre, de egy hét türelmet kér, mert gyengélkedik. Múlt hétfőn csak sms-ben reagált a megkeresésünkre, azt üzente, hogy továbbra sem tud nyilatkozni, mert kórházba került. A mai megkeresésünkre nem válaszolt, délután pedig arról értesültünk, hogy súlyos állapotban van kórházban. Információink szerint először Sopronban kezelték, majd Budapestre szállították.

Érdeklődésünkre a Magyar Tornaszövetség azt válaszolta, hogy a Csollány Szilveszter állapotával kapcsolatos információkat sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánják.

Csollány Szilveszter az utóbbi időben, megbetegedése előtt edzőként dolgozott Ausztriában.

Borítókép: Csollány Szilveszter (Fotó: Nemzeti Sport/Árvai Károly)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.