A kórházi ágyáról posztolt a megszúrt futballista + fotó

A Monza védője, Pablo Marí posztolt egy képet a kórházból, miután tegnap Milánó közelében késszúrásokkal megsebesítette egy ámokfutó. Az Arsenal kölcsönjátékosa tudatta a világgal, köszöni az együttérző üzeneteket, és már várja, hogy visszatérjen a pályára.

Magyar Nemzet
2022. 10. 28. 17:58
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 29 éves férfi a feleségével és négyéves fiával élelmiszert vásárolt, amikor a 46 éves Andrea Tombolini hátba szúrta, az incidens során négy ember megsebesült, egy ember pedig meghalt.

Marít ma reggel megműtötték, a klubja, a Monza hivatalos közleményben jelentette be, hogy a játékosnak legalább két hónapig pihennie kell, mielőtt visszatérhet a pályára.

Az Arsenal kölcsönjátékosa közzétette első képét a kórházból a feleségével. – A tegnap átélt nehéz pillanat után szeretnénk közölni, hogy a körülmények ellenére jól vagyunk, és köszönünk minden támogatást és szeretetet, amit kapunk – írta az Instagramon olvasható posztban.

– Részvétünket és erőnket is szeretnénk kifejezni az elhunyt családjának és barátainak, és szívből kívánjuk, hogy minden sérült mielőbb felépüljön – olvasható a labdarúgó bejegyzésében.

Borítókép: Marí már jobban van (Fotó: Football-italia.net)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.