Szalai Ádám luxusautójába belerohantak: „Húsz másodpercen múlhatott az életünk!”

Ma jelent meg a médiában, hogy szombat este hajszálon múlt egy tragédia: Óbudán összetörték labdarúgó-válogatottunk nemrég visszavonult csapatkapitánya, Szalai Ádám több tíz millió forintot érő luxusautóját. Alig fél perccel azután, hogy Szalai kiszállt az autóból a kislányával – értesült a történtekről a Blikk.

Forrás: Blikk2023. 10. 31. 10:15
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az újság arról ír, hogy a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt üzletember, Tóth Attila erősen illuminált állapotban hajtott be a kocsijával az egyik utcába, ahol nekiment Mercedes AMG G63 típusú autójának.

Szalai Ádám
Szalai Ádámnak Mercedes AMG G63 típusú autója van – illusztráció Forrás: Motor1.com

„2023. október 28-án 17 óra 50 perc körül Budapest III. kerület, Szőlővész utcában egy autó nekiütközött egy parkoló gépkocsinak. Az autó 51 éves sofőrjével szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, őt a mentők könnyű sérüléssel kórházba vitték” – erősítette meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A Blikk megkereste Szalai Ádámot is, aki így emlékezett vissza a történtekre:

Szalai: A kocsim megrepesztett egy betonkerítést

– Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk. Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba. Akkora volt az ütközés ereje, hogy a kocsim megrepesztett egy betonkerítést. A nagy ijedtség után visszaléptünk és láttuk, hogy a sofőr beszorult az autójába. Ittas volt, mi segítettük ki őt, és megvártuk a rendőrséget is.

Szalai Ádám a nyári visszavonulása óta a magyar futballakadémiák munkáját összefogó és segítő Labdarúgó Módszertani Központ szakmai és képzési tanácsadójaként dolgozik.

Borítókép: Szalai Ádám (Forrás: FC Basel)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.