Nagy Ádám véget vetett a pletykának, megküzd a helyéért

Miközben Marco Rossi bizalma töretlen, s Nagy Ádám alapember a magyar labdarúgó-válogatottban, a 77-szeres válogatott játékos a klubcsapatában, az olasz Serie B-ben szereplő Pisában kevés lehetőséget kap. Ezért merül fel mind gyakrabban, hogy Nagy Ádám klubot vált. Lehet, hogy így lesz, de majd csak a nyáron, addig biztosan marad Pisában.

2024. 01. 17. 7:57
Nagy Ádám
Fotó: Origo/Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

az őszi szezonban csupán 451 percnyi játéklehetőséget kapott a Pisában. ennek dacára a válogatottban bizalmat szavazott neki, de a 77-szeres válogatott játékosra is érvényes: ha be akar kerülni az Eb-keretbe, akkor a klubjában is játszania kell. 

Nagy Ádám, Pisa, magyar válogatott, Marco Rossi, klubváltás, menedzser
Nagy Ádám (jobbra) a Pisában sajnos kevés lehetőséget kap. Forrás: Twitter/PisaSC

A 28 éves középpályást a téli átigazolási időszakban már összehozták klubjával, a dél-koreai Ulszan Hyundaijal, a Mocsi Attilát foglalkoztató török Rizesporral, és még olyan hírek is felröppentek, hogy hazatér kölcsönben a Fehérvár FC-hez.

 

A menedzser cáfolja a találgatásokat

A Nemzeti Sport megkereste Kövesdi Viktort, a játékos menedzserét, aki elárulta, hogy Nagy Ádám nyárig biztosan Pisában marad, s szeretné kivívni a helyét a csapatban. – Csak a sajtóban jelentek meg találgatások, a mi részünkről és a klub részéről senki sem mondta, hogy Ádám a télen távozna a Pisától. Ő mindig úgy állt hozzá, hogy szeretné visszerezni a helyét a csapatban. Pályafutása korábbi szakaszaiban is volt már ilyen helyzetben, és akkor is sikerült bizonyítania.Nyárig mindenképp a Pisában képzeli el a jövőjét, ez a helyzet nem változott. Az előző két mérkőzés pedig azt mutatja, az edző is számít rá, tehát a klubnál sem téma a távozása – mondta Kövesdi Viktor, a CMG menedzseriroda társtulajdonosa. 

A Montenegró ellen 3-1-re megnyert Eb-selejtezőn Nagy Ádám rúgta a magyar válogatott harmadik gólját.

 

Borítókép: Nagy Ádám alapembere a magyar válogatottnak (Fotó: Csudai Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.