Beismerték: a BL-elődöntős klubnál is képben van a magyarok Eb-csoportellenfelének kapitánya

Egy héten belül eldől Julian Nagelsmann sorsa – mondta el Volker Struth, a Magyarországgal azonos Európa-bajnoki csoportban szereplő német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának ügynöke. A 36 éves edző neve felmerült a Bayern Münchennél is.

2024. 04. 18. 17:22
Julian Nagelsmann a német válogatott színeiben. Hamarosan változhat az öltözéke. Fotó: MTI/EPA/Ronald Wittek
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Hamarosan döntés születik. Várhatóan a következő öt, hat, hét napban – jelentette ki a szakember ügynöke. Volker Struth a Sky televíziós csatornának adott interjúban azt is elismerte, hogy tárgyalásban van a Bayern Münchennel, de hozzátette, nem csak a Bajnokok Ligája elődöntőjébe szerda este bejutott klubbal áll kapcsolatban.

Hamarosan tisztul a kép Julian Nagelsmann helyzetével kapcsolatban. Fotó: CHRISTOPHER NEUNDORF

Korábban már irányította a Bayernt

Nagelsmann 2021 nyarától 2023 márciusáig egyszer már volt a Bayern München vezetőedzője, összesen 84 mérkőzésen irányította a bajor klubot, amellyel bajnok lett, valamint két Német Szuperkupát is nyert. Menesztését követően tavaly szeptemberben vette át a német válogatott irányítását, szerződése a hazai rendezésű kontinensviadal végéig szól. A tréner korábban azt nyilatkozta, hogy még az Eb kezdete előtt szeretné tudni, számítanak-e rá a jövőben, a német szövetség viszont csak az Európa-bajnoki szereplés fényében döntene.

A német válogatott június 14-én, Skócia ellen kezdi meg a szereplését az Európa-bajnokságon, ezt követően június 19-én, a csoportkör második fordulójában a magyar csapattal találkozik Stuttgartban. A harmadik körben, június 23-án Németország–Svájc mérkőzést rendeznek.

Hirdetés: ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.