Imre Bence: Megkaptam a lehetőséget és élek is vele + videó

Újvidéken lépett pályára a THW Kiel az Európa Liga második fordulójában. A németek, ha nem is könnyen, de igazolták a papírformát és 32-28-ra nyertek a Vojvodina ellen.

2024. 10. 16. 5:05
Imre Bence egyre jobban beilleszkedik a Kiel gárdájába Fotó: Handballwoche
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újvidéken lépett pályára a THW Kiel az Európa Liga második fordulójában. A németek, ha nem is könnyen, de igazolták a papírformát és 32-28-ra nyertek a Vojvodina ellen. A Kiel és a mérkőzés legeredményesebb játékosa a magyar válogatott szélsője, Imre Bence volt, közel 60 percet töltött a pályán és 11 lövésből 8 gólt szerzett, csapatában a hétmétereseket is ő lőtte – biztos kézzel. Az éppen a meccs napján 22. születésnapját ünneplő kézilabdázó nyáron igazolt a Ferencvárosból a német kikötőváros csapatához, bár az első hetekben kisebb hullámvölgybe került, most ismét kitűnő formában játszik.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.