A bukaresti edző szégyenkezik, amiért kikaptak a Sepsitől

A székelyföldi csapat zsinórban harmadszor győzte le a Dinamo Bucureștit a román bajnokságban szombaton, ami után a vesztes fél edzője, a korábbi 73-szoros válogatott Cosmin Contra szégyenről beszélt, és bocsánatot kért. Könnyen lehet, hogy a Sepsi edzőt buktatott Bukarestben.

Magyar Nemzet
Forrás: NSO2020. 10. 25. 15:31
null
Fotó: Octavian Cocolos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Nem tudom megmagyarázni ezt a vereséget – fogalmazott Cosmin Contra a Sepsi elleni 2-0-s idegenbeli vereség után. – Minden szurkolónktól bocsánatot kérek, szégyellem, hogy ezt a címert viselem. Nagyon nehéz napok várnak rám, de állok a vezetők rendelkezésre, bárhogy is döntenek.

A korábbi 73-szoros román válogatott labdarúgó távozását egyre hevesebben követelik a Dinamo București szurkolói, mivel a csapat nyári átalakítása óta (14 új, többségében spanyol játékos érkezett) nagyon gyenge a teljesítmény. A 18-szoros román bajnoknak nyolc forduló után mindössze öt pontja van, amivel a 14. helyen áll a tizenhat csapatos élvonalban. A székelyföldiek elleni szombati vereség csak olaj volt a tűzre, hiszen a harmadik perc után a Sepsi kapuját sem találta el Contra csapata.

Úgy tűnik, hogy a hazájában nagyra becsült korábbi labdarúgónak, aki tagja volt a 2001-ben UEFA-kupa-döntős Alavésnek, és aki játszott az Atlético Madridban és az AC Milanban is, most könnyen ajtót mutathatnak a Dinamónál. Egymás után negyedszer kapott ki az együttes, ellenben a Sepsi sorozatban negyedszer győzött, amivel a székelyföldi csapat egyelőre a dobogós helyezésekért harcol Romániában. A Dinamo elleni siker után Diószegi László tulajdonos meg is duplázta a szokásos, 900 eurós győzelmi prémiumot.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.