A Partizan Belgrád ragaszkodik Holender Filiphez

450 ezer euróért megvásárolta a Partizan Belgrád a magyar labdarúgó-válogatott szélsőjét, Holender Filipet a svájci Lugano csapatától. Holender kölcsönben a szerb együttesben szerepelt, a teljesítményével meggyőzte a Partizan vezetőit, hogy érdemes vele hosszú távon is számolniuk. A híradások nem tájékoztatnak Holender új szerződésének időtartamáról.

Munkatársunktól
2021. 05. 07. 18:55
Europa League - Group B - Dynamo Kiev v Lugano
Holender Filip jól érzi magát Belgrádban Fotó: Valentyn Ogirenko
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A fellegekben járok. Közhelyesnek hangzik, de az első naptól kezdve én tényleg otthon érzem magam – fogalmazott a szerb klub honlapján a 26 éves futballista. – Nagy vágyam volt, hogy a Partizannál maradjak, ezért külön köszönöm a klubvezetésnek, hogy élt az opció lehetőségével.

Holender Filip a válogatottban is rendszeresen játszik
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A kispesti nevelésű Holender tavaly októberben a svájci Luganótól kölcsönbe került a Partizanhoz, amelynek színeiben szerdán szerezte kilencedik bajnoki gólját, emellett 25 meccsen négy gólpasszt adott.

A Partizan három fordulóval a bajnokság vége előtt már biztosan ezüstérmes lesz a veretlenül éllovas Crvena Zvezda mögött. A 14-szeres válogatott Holender pedig csütörtökön bekerült szövetségi kapitány harmincfős, bő Európa-bajnoki keretébe.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.